Tacksamhetskväll – Vägen mot det mångkulturella Sverige

19 mar, 2013 |

Bosnien-Hercegovina ansågs länge vara synonym för mångfald och mångkultur. Under de gångna två decennierna sedan krigsslutet har bosnierna i Sverige etablerat sig som den invandrargrupp med högst sysselsättningsgrad i landet.

Tacksamhetskväll – Vägen mot det mångkulturella Sverige

Tacksamhetskväll – Vägen mot det mångkulturella Sverige

Vi har lyckats väl, och vill gärna bidra med vår erfarenhet till att överbrygga segregation samt göra landet starkare. I detta syfte anordnar kvinnoföreningen ”Bosniska kvinnor 2000” Helsingborg en tacksamhetskväll med utställning, debatt, musikunderhållning och mingel.

Medverkar kvinnor från Sverige, Norge och Danmark.

Tid: lördag, den 6 april 2013, kl. 15.00–22.00

Plats: Träffpunkt Sköldenborg, Hebsackersgatan 6, Helsingborg

Kontakt

Anordnas i samarbete med Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet NBV (NBV Skåne).

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska