Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriksförbund på Nordiskt Forum Malmö 2014

4 jun, 2014 |

Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriksförbund med stöd av Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor och Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet NBV medverkar på Nordiskt Forum Malmö 2014 – New Action on Women’s Rights – den 12–15 juni 2014.

Nordiskt Forums programtidning

Nordiskt Forums programtidning

Torsdag, den 12 juni, kl. 20.00, Malmö Arena

Under invigningen kommer det ju att arrangeras en procession à la OS-invigning. Då ska 187 skyltar med alla organisationsnamn (bl.a. Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriksförbund i Sverige) bäras ner från en massa olika håll i Arenan upp på scen.

Fredag, den 13 juni, kl. 12.00–14.00, MalmöMässan

Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriksförbund kommer att stå vid Sveriges Kvinnolobbys monter D10 i Mässan.

Senada Bešić: Med krig i bagaget

Senada Bešić: Med krig i bagaget

Fredag, den 13 juni, kl. 17.35–17.55, Sundström i Malmö Arena

Med krig i bagaget – Kvinna och krig? Våldtäkt som krigsförbrytelse! Kan man glömma och får man glömma det som hänt? Hur är det att ha krig i bagaget när man flyttar till ett nytt land? En föreläsning om nya roller i ett nytt samhälle. Senada Bešić, ordförande i Bosnien och Hercegovinas Kvinnoförbund i Sverige. Arrangör: Bosnien och Hercegovinas Kvinnoförbund i Sverige i samarbete med Sveriges Kvinnolobby.

Lördag, den 14 juni, kl. 18.00, Malmö Konsthall – Folkets park

Malmö stad arrangerar en stor parad under Nordiskt Forum i Malmö och alla välkomnas att delta! Paraden avgår från Malmö Konsthall kl. 18.00 och anländer till Folkets park ca kl. 19.00. Då sparkar den stora festen igång med artister som Marit Bergman och Say Lou Lou!

Malmö Arena och MalmöMässan

Malmö Arena och MalmöMässan

Utställare på Nordiskt Forum Malmö 2014

Utställare på Nordiskt Forum Malmö 2014

Vi ses i Malmö!

Bilder från programmet
Malmö, 2014-06-12/15
Nordiskt Forum Malmö 2014 // Nordijski forum Malmö 2014. // Foto: Haris Tucaković m.fl.
353 bilder
Sidan uppdaterad: 2014-08-25

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska