Min röst, min rätt 2/2

25 aug, 2014 |

Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet NBV (NBV Sydost) och Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriksförbund arrangerar andra delen av ungdomskonferensen ”Min röst, min rätt” med fokus på valen 2014 och aktuella samhällsfrågor samt drogfrågor och hälsa.

Ungdomskonferensen ”Min röst, min rätt”

Ungdomskonferensen ”Min röst, min rätt”

Gäller för ungdomar som är 18–25 år från BHKRF:s ungdomsavdelningar som har eller vill ha samarbete med Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet NBV.

Tid: lördag–söndag den 6–7 september 2014

Plats: Bosnisk Radio Sehara, Urmakaregränd 1, 371 33 Karlskrona

Övernattning: Lyckåhem Hotell och Vandrarhem, Afvelsgärdevägen 31, 371 63 Karlskrona

Värd: Kvinnoföreningen ”Respekt” Karlskrona

Kontakt

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska