Den 6:e internationella folkdansfestivalen i Motala

23 aug, 2016 |

Efter fem lyckade folkdansfestivaler i Motala sedan 2011, bestämde föreningen ”Ljiljan” Motala att i samarbete med andra organisationer och föreningar organisera en folkdansfestival i Motala även i år.

Internationella folkdansfestivalen i Motala

Internationella folkdansfestivalen i Motala

Tid: lördag, den 17 september, kl. 12.00 – söndag, den 18 september 2016, kl. 1.00

Adress: Folkets Park Motala, Mariebergsgatan, 591 72 Motala

Föreningen ”Ljiljan” vill visa att det finns olika kulturer i samhället som tillsammans kan bidra till att vi trivs och har det bra. Genom arrangemangen vill man även bidra till positiva händelser som har någon betydelse för kulturlivet i Motala och regionen. Den dagen kommer olika folkdansgrupper från hela Sverige att uppträda. Man räknar med minst 200 deltagare från olika föreningar och städer.

Motala kommer att vara mötesplats för kvinnor, män, unga, gamla… Dagen skall fyllas med dans och glädje från olika hörn i världen för att sprida gemenskap.

Evenemang på Facebook

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska