Stöd KRIS – Ge en gåva

13 maj, 2019 |

Var med och förändra livet för en person i KRIS!

Stöd KRISS – Ge en gåva

Stöd KRISS – Ge en gåva

Det kunde lika gärna varit du, din syster, bror eller nära vän som hamnat snett. Alla har någon i sin närhet som fastnat i antingen missbruk eller kriminalitet, ofta båda delarna. Många känner sig handfallna och vet inte hur de ska hjälpa den som har det tufft.

Kriminellas Revansch I Samhället, KRIS, är en ideell förening där före detta kriminella och missbrukare hjälper varandra tillbaka in i samhället.

Var med och skapa förutsättningar för dessa personer med både rehabilitering och återinpassning till samhället där vi också arbetar mer preventivt med att påverka ungdomar på ett positivt sätt att inte behöva hamna i missbruk, kriminalitet och utanförskap.

Verksamheterna ser lite olika ut runt om i landet beroende på när föreningarna startades, hur stor befolkningen är och vilken verksamhet de bedriver.

Stöd KRISS – Ge en gåva

Stöd KRISS – Ge en gåva

Föreningen kommer att arbeta med att på olika sätt söka ekonomiska medel samt att på ett bra sätt hjälpa RIKSKRIS så att de ska kunna stödja och hjälpa människor ur ett liv fyllt av missbruk och kriminalitet in i en drogfri gemenskap där det finns ett starkt kamratskap och en solidarisk förening som alltid ställer upp.

Du kan genom att stödja vår verksamhet bidra till att göra förändring i samhället!

Vill du hjälpa men vet inte hur? Vi vet! Hjälp oss att hjälpa. All bidrag gör skillnad!

Tack för din gåva!

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska