NBV Väst hälsar med glädje Disa Jagurdzija välkommen som regionchef för avdelningen

7 sep, 2020 |

Av: Emma Ekblom, koordinator, NBV Väst

Disa Jagurdzija

Disa Jagurdzija

Disa Jagurdzija kommer närmast från tjänsten som personalsamordnare på Länsnykterhetsförbundet Västra Götaland. Hon har god kännedom om folkbildning och nykterhetsrörelsen. Hon har ett brett kontaktnät inom NBVs medlemsorganisationer och bidragsgivare inom regionen. Hon har tidigare arbetat på NBV som verksamhetsutvecklare men också varit cirkelledare. Disa har en fil. kand. i sociologi från Högskolan i Halmstad.

– Jag ser fram emot att tillsammans med alla medarbetare på NBV Väst skapa nya möjligheter och förutsättningar för att fler personer och grupper ska kunna utvecklas genom folkbildning. Det ska också bli väldigt spännande att på nytt lära känna NBV som organisation utifrån den nya organisationsstrukturen, säger Disa Jagurdzija

Disa Jagurdzija tillträder sin tjänst den 1 september med placeringsort i Göteborg.

Ann-Louise Friberg, med många års erfarenhet som regionchef, kommer finnas kvar som resurs i avdelningen under hela 2020.

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska