Firande av Bosnien-Hercegovinas nationaldag i Göteborg

26 okt, 2021 |

Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet NBV i samarbete med bosniska föreningar från Göteborg arrangerar firande av Bosnien-Hercegovinas nationaldag i Göteborg. Speciell gäst: Vojin Mijatović, vice ordförande i Socialdemokratiska partiet i Bosnien och Hercegovina. Moderator: Edin Osmančević.

Firande av Bosnien-Hercegovinas nationaldag i Göteborg

Firande av Bosnien-Hercegovinas nationaldag i Göteborg

Tid: onsdag, den 24 november 2021, kl. 20.00–21.30

Join Zoom Meeting

Vojin Mijatović kommer att prata om vikten av att markera Bosnien och Hercegovinas nationaldag i samband med den nuvarande politiska situationen och dra en parallell mellan det civila och etniska konceptet.

Info: Sabaheta Vehabović | E-post | 070-298 71 41

Sidan uppdaterad: 2021-11-26

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska