5:e Bosnien och Hercegovinas bokmässa i Sverige

6 nov, 2021 |

Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet NBV i samarbete med Bosnisk-Hercegovinska sällskapet för författare, översättare och bibliotekarier, Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriksförbund i Sverige (BHKRF), föreningen Daorson, Radio GBG, Göteborgs Litteraturhus och Västra Götalandsregionen (Förvaltningen för kulturutveckling) arrangerar 5:e Bosnien och Hercegovinas bokmässa i Sverige.

5:e Bosnien och Hercegovinas bokmässa i Sverige

5:e Bosnien och Hercegovinas bokmässa i Sverige

Datum: lördag–söndag, den 26–27 februari 2022

Plats: Göteborgs Litteraturhus, Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg

Program kommer snart

Att umgås med bosnisk-hercegovinska författare från Bosnien och Hercegovina, Belgien, Danmark, England, Norge, Tyskland och Sverige, barnprogram, nya böcker, gäster från Bosnien och Hercegovina, bokförlag osv.

Entré 50 kr, fri entré för barn upp till 15 år.

Info: Sabaheta Vehabović | E-post | 070-298 71 41

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska

X