Den 6:e bosnisk-hercegovinska bokmässan i Sverige

27 okt, 2022 |

Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet NBV, Bosnisk-Hercegovinska sällskapet för författare, översättare och bibliotekarier, Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriksförbund i Sverige (BHKRF), föreningen Daorson, Radio GBG, Göteborgs Litteraturhus, Världslitteraturhuset bibliotek och Västra Götalandsregionen (Förvaltningen för kulturutveckling) arrangerar Den 6:e bosnisk-hercegovinska bokmässan i Sverige.

Den 6:e bosnisk-hercegovinska bokmässan i Sverige

Den 6:e bosnisk-hercegovinska bokmässan i Sverige

Datum: lördag–söndag, den 25–26 februari 2023

Plats: Göteborgs Litteraturhus, Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg

Program

Att umgås med bosnisk-hercegovinska författare från Bosnien och Hercegovina, Belgien, Danmark, Irland, Nederländerna, Norge, Sverige, Tyskland och Österrike; barnprogram, nya böcker, gäster från Bosnien och Hercegovina, bokförlag osv.

Info: Sabaheta Vehabović | E-post | 070-298 71 41

Sidan uppdaterad: 2023-01-29

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska