Extremsportklubben ”Condor” i Fredsmarschen Srebrenica 2024

5 jun, 2024 |

Extremsportklubben ”Condor” Sanski Most i samarbete med grundskolan ”Den 5:e oktober” Sanski Most, föreningen ”Kvinna 99” Värnamo och Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriskförbund i Sverige deltar i Fredsmarschen Srebrenica 2024.

Extremsportklubben ”Condor” Sanski Most

Extremsportklubben ”Condor” Sanski Most

Edin Seferović, instruktör på extremsportklubben ”Condor”, har informerat oss om att en grupp på över 25 yngre flickor och pojkar från grundskolan ”Den 5:e oktober”, som fått utbildning i vandring, bergsklättring, klättring, orientering och bågskytte, kommer med vuxna att delta i Fredsmarschen från 8 till 10 juli 2024.

Extremsportklubben ”Condor” Sanski Most, med sitt huvudkontor i Sanski Most, är en plats där över 40 spännande aktiviteter som vandring, bergsklättring, klättring, airsoft, cykling, ekologi, navigationsträning etc. genomförs under ledning av expertinstruktörer.

Fredsmarschen i Srebrenica hålls varje år från den 8 till 10 juli till minne av offren för folkmordet i Srebrenica 1995.

KES ”Condor” Sanski Most
Extremsportklubben ”Condor” Sanski Most // Klub ekstremnih sportova ”Condor” Sanski Most // Foto: Edin Seferović
9 bilder

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska