Vill du ha en bättre hälsa och ekonomi

17 mar, 2011 |
Vlatka Iori

Vlatka Iori

  • Vilka är DINA drömmar?
  • Vara ekonomisk oberoende?
  • Bli din egen chef?
  • Bestämma när, var, hur du ska jobba och vilken lön du skall ha.
  • Ta kontroll och ansvar för din hälsa
Påverka din framtid tillsammans med oss

Vlatka Iori har 14 års erfarenhet av GNLD. Hon startade som student när hon sökte produkter som kunde ge henne ökad energi under ett krävande studentliv med lite sömn och slarvig kosthållning. Hon kom i kontakt med GNLD:s kosttillskott och fick inte bara mer energi utan blev även så entusiastisk att hon fick en stadig kundkrets. Enkelheten i affärsmöjligheten gav mersmak och snart var hon engagerad i marknadsplanen och att bygga upp en egen verksamhet. ”Milstolpen för mig var när jag kvalificerade till Leadership School. Det var då jag bestämde mig för att GNLD skulle bli mitt liv och min karriär.” Vlatka och hennes man Elio Iori utvecklade sin verksamhet till 3 Diamond Director för att sedan bli tillfrågade att börja arbeta i GNLD:s företagsledning för att utveckla sydöstra Europa.

Välkommen till en informationskväll med av Europas framgångsrikaste kvinna!

Tid: onsdagen 23 mars 2011 kl 19.00

Plats: Scandic Hotel Billingen, Trädgårdsgatan 10, Skövde (ta gärna med dig en vän)

Kontakt:

Anordnas av bosniska distriktet Skaraborg och GNLD.

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska