Ett par strumpor, en insamling för flyktingar

14 jan, 2014 |

Hej alla!

Som ni ser, det snöar ute, och temperaturen sjunker ner. Vi kan hjälpa nyanlända med vinterkläder och annat de saknar. Vi tänker att vi kör igång igen, nästa söndag, och då samlar vi in nya strumpor, begagnade men välvårdade vinterjackor och skor, leksaker, varma barnkläder, och annat som kan vara bra att ha under kalla vinterdagar.

One 2 One – Insamling för flyktingar

One 2 One – Insamling för flyktingar

Tid: söndag, den 19 januari 2014, kl. 11.00

Plats: Arena Skövde (parkering), Egnells väg 1, 541 41 Skövde

Vi fick veta förra gången att det finns trådlöst internet på Stora Ekeberg, men flyktingar har ingen möjlighet att använda den då de saknar datorer, surfplattor, smarta mobiler för Skype eller kontakt med familjer, vänner och släktingar. Om någon har en gammal platta, fungerande telefon, gammal dator som kan användas för detta, ta den med.

Vänligen dela Ett par strumpor på era FB-sidor, så att flera ansluter och kommer. Tack!

Arrangör: One 2 One – Insamling för flyktingar

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska