Europa ♥ sexköpslagen

5 feb, 2014 |

Vänder vindarna i Europa? Samtidigt som allt fler länder sneglar på vår framgångsrika svenska sexköpslag, flyttar legaliseringslobbyn fram sina positioner. Frankrike ser ut att få ett förbud mot sexköp, men i Norge är världens mest progressiva sexköpslag hotad. Sveriges Kvinno- och Tjejjourers Riksförbund, SKR, bjuder in till mingel och mobilisering den 20 februari.

Europa ♥ sexköpslagen

Europa ♥ sexköpslagen

Tid: torsdag den 20 februari 2014, kl. 17.00–19.00

Plats: Scandic Malmen, Medborgarplatsen, Stockholm

Kom och

  • fira framgångarna
  • mobilisera mot motståndet
  • kräv att den svenska regeringen stärker arbetet för en värld fri från sexköp, bl.a. genom att kriminalisera sexköp utomlands (#sexköpslagen20).

Under kvällen ges statusuppdateringar från bland annat Frankrike, Norge och Belgien som kommer ha officiell representation på plats. Också Sveriges Kvinnolobby ger en bild av frågans brännande aktualitet i Sverige och Europa.

Fri entré, anmäl dig till info@kvinnojouren.se, först till kvarn.

Följ diskussionen på Twitter: #sexköpslagen20 #svpol

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska