8 mars på 8 minuter. Vilka är kraven?

21 feb, 2014 |

Ord och inga visor. 8:e mars är upptakten till Nordiskt Forum Malmö 2014 och du ska vara med. Moriska Paviljongen blir scenen där vi tar avstamp för att gå från ord till handling. Ett fullspäckat schema med ett livfullt, brett, musikaliskt, nytänkande, kulturellt och inspirerande feministiskt medley.

8 mars på 8 minuter. Vilka är kraven?

8 mars på 8 minuter. Vilka är kraven?

Tid: lördagen den 8 mars 2014, kl. 10.00–13.00

Plats: Moriska Paviljongen, Malmö Folkets Park

Vi som presenterar oss är: Afrosvenskarnas forum för rättvisa / Ett enat Malmö / Feministisk Dialog / Gemensam välfärd / HSO / IKF Malmö / Makalösa/ Malmö Jämställdhetsbyrå / Muslimska feminister / RFSL Rådgivningen Skåne / Romskt informations- och kunskapscenter / Transföreningen FPES / Tjejer i Förening

Missa inte: Ladyfestkören, Ord på scen, Framtidsgenerationen, SheMusic och Bigcitydivas. Och för att hålla humöret uppe serveras en mindre brunch!

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska