Zonta Says NO

6 nov, 2018 |

Zonta International genomför ett 16 dagars projekt, Zonta Says NO: mäns våld mot kvinnor 24 november till 10 december 2018.

Zonta Says NO

Zonta Says NO

Klubben tänker delta i skoprojektet som kommer från Säffleklubben, vilket innebär att ett par skor för varje anmält våld mot kvinnor/ flickor, målas orange och ställs ut på torget Lidköping följande datum 24/11, 28/11, 1/12, 5/12 och 8/12.

Zonta International är en ledande global organisation av personer från olika yrkesgrupper som arbetar för att främja kvinnors rättigheter genom stödjande insatser och påverkansarbete. Organisationen är partipolitiskt och religiöst obunden och har över 1 200 klubbar med 30 000 medlemmar i 66 länder.

Zontas vision är en värld där alla erkänner kvinnors rättigheter som mänskliga rättigheter och där varje kvinna har möjlighet att nå sin fulla potential.

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska