Samtal med NBV inför 2021 års gemensamma folkbildningsverksamhet

24 nov, 2020 |

År 2020 har inte alls blivit det år någon av oss hade planerat. Den pandemi vi nu lever med har gjort att all vår planering och verksamhet har påverkats enormt mycket. En del av verksamheten har vi kunnat ställa om till digitalt men en stor del har inte kunnat genomföras. 2020 har också prövat oss på andra sätt. Vi har drabbats av både bedrägerier och felaktigheter i vår totala verksamhet har upptäckts.

Videokonferens

Videokonferens

Tid: onsdag den 9 december 2020, kl 19.00–21.00

Plats: LifeSize 69 – St. Essingen Emilie R (VR)

Möteslänk

Det är inte bara vårt studieförbund som har drabbats utan just nu är hela folkbildningen tyvärr ifrågasatt från olika håll. Folkbildningsrådet har därmed utsatts för stora påtryckningar om att det kvalitetssystem och den granskningsmetod som nu gäller tvivlas det på.

Vi behöver se över hur vi kan förädla vårt samarbete för en ökad gemensam folkbildningsverksamhet på nationell, regional avdelnings- och lokalnivå.

Från NBV deltar rektor Göran Hägerdal, bitr. förbundsrektor Catharina Sandberg och verksamhetsstrateg Stefan Lahall. Från BHKRF deltar förbundets styrelse.
Bilder från programmet
Video conference, 2020-12-09
Samtal med NBV inför 2021 års gemensamma folkbildningsverksamhet // Razgovor s NBV-om o zajedničkim aktivnostima na narodnom obrazovanju 2021. // Foto: Haris Tucaković
19 bilder
Sidan uppdaterad: 2020-12-10

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska