Föreställningen ”Med hjärta och själ till hemlandet”

28 feb, 2021 |

Föreställningen ”Med hjärta och själ till hemlandet” skapades vid anledning av Bosnien och Hercegovinas självständighetsdag inom aktiviteterna för språk- och journalistikavdelningen i ”Första grundskolan”, Donji Vakuf (Bosnien), för läsåret 2020/21.

Även om extraordinära pandemiska omständigheter har förhindrat många projekt hos dessa elever, återspeglas deras kreativitet och arbete i innovativa tillvägagångssätt i både undervisning och aktiviteter utanför skolan.

Under mentorskap av lärare Vernesa Manov, med användning av paneler i den historiska sektionen ledd av lärare Muharema Ždralović, och tack vare donationen av kamerautrustning från kära vänner från Sverige (föreningen ”Kvinna 99” Värnamo och Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriksförbund i Sverige) har elever från sektionen språk och journalistik med sina idéer och talang skapat detta multimediamaterial.

Neira Čehaja, VIII b

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska