Kvinnor på Göteborgs Bokmässa 2011

25 sep, 2011 |
Kvinnor på Göteborgs Bokmässa 2011 (Foto: Haris T.)

Kvinnor på Göteborgs Bokmässa 2011 (Foto: Haris T.)

Flera kvinnoorganisationer samt organisationer för demokrati och mänskliga rättigheter har medverkat på Göteborgs Bokmässa 2011, Nordens största kulturevenemang.

Här finns bilder av, bl.a., (i alfabetisk ordning): Amnesty International, Internationella Kvinnoförbundet för Fred och Frihet (IKFF, WILPF), Internationella Torget, Moderatkvinnorna, Operation 1325, Qoola Qvinnor och Una Förlag, Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige (Roks), Swedish International Liberal Centre (SILC), Svenska litteratursällskapet i Finland rf. (SLS) och UN Women Sverige.

Bilder från Bokmässan (2011-09-22)

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska