Vexator – filmvisning och samtal

5 mar, 2012 |
Vexator – filmvisning och samtal

Vexator – filmvisning och samtal

Filmvisning och samtal i samband med projektet Ljuset i tunneln – kvinnor mot våld som drivs av Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriksförbund med stöd av Ungdomsstyrelsen och Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet NBV.

Vexator betyder ”misshandlare” på latin och filmen handlar just om makt, kontroll och misshandel. En ung kvinna och man har precis flyttat ihop och har hela livet framför sig. Men sakta börjar han kontrollera henne och tar till våld.

Datum och tid: onsdag den 7 mars 2012, kl. 18.30

Plats: Bosniska föreningen ”Bosna”, Två Bröders Väg 35, Kalmar

Arrangör: Bosniska föreningen ”Bosna” Kalmar i samarbete med NBV Sydost

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska