Skövde Kulturnatt 2011

28 okt, 2011 |
Skövde Kulturnatt 2011

Skövde Kulturnatt 2011

Fredagskvällen den 18 november 2011 genomborras Skövdes himmel av en regnbåge, med sin ände vid Kulturhuset.

Till den färgsprakande plats som då uppenbarar sig bjuder vi in alla åldrar och icke-åldrar, fri entré!

Kulturföreningen ”Behar” Skövde och Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriksförbund presenteras kl. 18.00–20.00 i Valhall med poesi och musikprogrammet ”Sevdah oss vänner emellan”, prosa och poesi genomsyrade av sevdah – Almir Sinanagić, Sead Zeljković, Romano och Haris Šehić.

Tillåt dig att förföras och förfäras, delta, inta, uppleva. Gå vilse bland magisk musik, pirrande teater, fantastisk film, underground-bar och godast mat, prova på dans och hantverk, lyssna till berättelser från när och fjärran, inifrån och ut. Och frågan är: om man hittar hit – hittar man någonsin tillbaka?

Kulturnatten håller sig inte bara på plats, det finns fler ställen att besöka! Dessutom tjuvstartar arrangören med ett gäng än så länge hemliga artister som under eftermiddagen uppträder för väl utvalda gäster. De åker nämligen ut till inte mindre än tolv olika äldreboenden och äldreträffpunkter i Skövde!

Mer info

Sevdah oss vänner emellan

Sevdah oss vänner emellan

Bilder
Skövde, 2011-11-18

”Skövde Kulturnatt 2011 : ”Sevdah oss vänner emellan” // Skövde – Kulturno veče 2011. : ”Sevdah među nama” // Almir Sinanagić, Sead Zeljković, Romano & Haris Šehić // Foto: Haris Tucaković

24 bilder

Sidan uppdaterad: 2011-11-21

Detta inlägg finns även tillgängligt på: Bosniska